Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 25g7.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 1.8g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g7g24kcal0.1g0.2g2.5g0g
Korppujauho 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Siirappi 2.5g7.4kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g107kcal2.2g10.2g6g1g
Valittu annoskoko58g54kcal1.1g5.1g3g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g27kcal0.6g2.6g1.5g0.3g
Arvot/100g100g92kcal1.9g8.7g5.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390035