Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen5.6g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g50g13kcal1g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g61kcal2.4g5.4g3.4g0g
Valittu annoskoko58g31kcal1.2g2.7g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna29g15kcal0.6g1.4g0.9g0g
Arvot/100g100g53kcal2.1g4.6g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524