Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Broilerisuikaleet11g14kcal2.4g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Makaroni, pasta 7.5g25kcal0.8g5g0.1g0.3g
Paprika keltainen 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g5g6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g108kcal7.2g11.6g3.4g1g
Valittu annoskoko58g54kcal3.6g5.8g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g27kcal1.8g2.9g0.9g0.3g
Arvot/100g100g93kcal6.2g10g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358