Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 15g5.3kcal0.7g0.3g0g0.4g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas1.9g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g29kcal2.2g1.2g1.4g0.8g
Valittu annoskoko58g15kcal1.1g0.6g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g7kcal0.6g0.3g0.4g0.2g
Arvot/100g100g25kcal1.9g1g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269264