Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g8.7g24kcal1.1g0g2.1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g10g25kcal1.9g0g2.2g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g223kcal14.2g0.2g19g0g
Valittu annoskoko58g112kcal7.1g0.1g9.5g0g
Annoskoko puolitettuna29g56kcal3.6g0.1g4.8g0g
Arvot/100g100g191kcal12.2g0.2g16.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594