Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Purjosipuli 6.6g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g22g27kcal0.7g0.9g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g98kcal2g5.6g7.6g1.6g
Valittu annoskoko58g49kcal1g2.8g3.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna29g25kcal0.5g1.4g1.9g0.4g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.8g6.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015