Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g22g5kcal0.3g0.7g0.1g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.5g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl11g37kcal0.2g0.3g3.8g0g
Katkarapu 20g14kcal2.8g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g125kcal6.8g3g9g0.2g
Valittu annoskoko58g62kcal3.4g1.5g4.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna29g31kcal1.7g0.8g2.3g0.1g
Arvot/100g100g107kcal5.8g2.6g7.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272528