Kanapiirakka

Yhdistä pohjan ainekset, kaada leivinpaperilla vuorattuun piirakkavuokaan.

Paista kanasuikaleet tilkassa öljyä, lisää ruskistumisen jälkeen sipulit ja chili.

Mausta.

Lisää kypsymisen loppuvaiheessa paloiteltu kesäkurpitsa.

Kaada/asettele seos piirakkapohjan päälle.

Paista 200c n. 30min.

Mausteina itsellä:
- reippaasti suolaa (myös piirakkapohjassa)
- paprikajauhetta n. 2tl
- korianterinsiemeniä rouhittuna n. 1rkl
- mustapippuria myllystä n. 1tl
- cayennepippuria ja juustokuminaa molempia n. ½tl

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 534 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki14g7.7kcal1.2g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Spelttijauho, täysjyvä, puolikarkea (Birkkala), annos 65g6.6g21kcal1g3.9g0.2g0.7g
Ruokasooda 0.2g0kcal0g0g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)16g18kcal3.8g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 7.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g126kcal12.8g10.8g3.2g1.8g
Valittu annoskoko58g63kcal6.4g5.4g1.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna29g31kcal3.2g2.7g0.8g0.5g
Arvot/100g100g108kcal11g9.2g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410917