Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 12g18kcal1.3g0.6g1.2g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%10g13kcal0.3g0.2g1.3g0g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)5.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Ketsuppi, Felix1.6g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g84kcal3.6g4.8g5.6g0.2g
Valittu annoskoko59g42kcal1.8g2.4g2.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna29g21kcal0.9g1.2g1.4g0.1g
Arvot/100g100g72kcal3.1g4.1g4.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609