Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g18g51kcal3.5g0g4g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g19g6.8kcal0.3g1.3g0g0.3g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g21g17kcal2.3g0.6g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g149kcal12.2g3.8g9.2g0.6g
Valittu annoskoko59g75kcal6.1g1.9g4.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g37kcal3.1g1g2.3g0.2g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.2g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94573