Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali6.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g7.8g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika, vihre1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 16g4.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g20kcal0.6g3g0.2g1g
Valittu annoskoko59g10kcal0.3g1.5g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g5kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Arvot/100g100g17kcal0.5g2.6g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350639