Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Herkkusieni säilyke 6.2g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1.2g4.4kcal0.2g0.8g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.6g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 9g28kcal1.7g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g86kcal4.2g3.4g5.6g0.6g
Valittu annoskoko58g43kcal2.1g1.7g2.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g22kcal1.1g0.9g1.4g0.2g
Arvot/100g100g74kcal3.6g2.9g4.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111038