Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 2.8g2.1kcal0.4g0g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Öljy3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g87kcal2.6g17.8g0.3g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Parmesaaniraaste, Tesco11g44kcal3.7g0g3.2g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g330kcal13.6g36g13.6g2.4g
Valittu annoskoko59g165kcal6.8g18g6.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna29g82kcal3.4g9g3.4g0.6g
Arvot/100g100g281kcal11.6g30.7g11.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141906