Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 6.9g23kcal0.7g4.2g0.2g0.7g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g7.5g26kcal0.5g5.7g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen25g8.3kcal0.8g1.2g0g0g
Oivariini, 60 (100g)1.3g6.9kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g128kcal4g22.2g2.2g1.8g
Valittu annoskoko59g64kcal2g11.1g1.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna29g32kcal1g5.6g0.6g0.5g
Arvot/100g100g110kcal3.4g19g1.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336