Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 33g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g1.7g3.6kcal0.2g0.4g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g9g26kcal1.8g0g2.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Basilika, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g119kcal4.8g4g8.8g1g
Valittu annoskoko59g59kcal2.4g2g4.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g30kcal1.2g1g2.2g0.3g
Arvot/100g100g101kcal4.1g3.4g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303407