Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g37g52kcal5.6g1.1g3.4g0g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g12g16kcal0.4g0.2g1.5g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g9g15kcal0.3g0.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g168kcal12.6g3.4g12.6g0g
Valittu annoskoko59g84kcal6.3g1.7g6.3g0g
Annoskoko puolitettuna29g42kcal3.2g0.9g3.2g0g
Arvot/100g100g143kcal10.8g2.9g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070