Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Punajuuri 35g14kcal0.4g2.4g0.1g0.9g
Hunaja 0.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g13g38kcal2.7g0.1g2.7g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 3.1g0.4kcal0g0g0g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pinjansiemenet, Parrots3.5g22kcal1g0.5g1.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g158kcal8.2g7.4g10g2g
Valittu annoskoko59g79kcal4.1g3.7g5g1g
Annoskoko puolitettuna29g40kcal2.1g1.9g2.5g0.5g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252