Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 16g5.3kcal0.5g0.8g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g107kcal3.2g21.8g0.4g1.1g
Margariini 80 % laktoositon 5.5g38kcal0g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g331kcal8g50.6g10g2.2g
Valittu annoskoko59g166kcal4g25.3g5g1.1g
Annoskoko puolitettuna29g83kcal2g12.7g2.5g0.6g
Arvot/100g100g282kcal6.8g43.2g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78250