Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 25g5.9kcal0.4g0.5g0.1g0.6g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)6.9g2.1kcal0.2g0.2g0g0g
Tomaatti 7g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g16g11kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g54kcal1.4g2.2g1.2g1.6g
Valittu annoskoko59g27kcal0.7g1.1g0.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna29g14kcal0.4g0.6g0.3g0.4g
Arvot/100g100g46kcal1.2g1.9g1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521