Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g7.8g4.7kcal0.1g1g0g0.1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kalaliemikuutio 0.5g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g6.5g18kcal1.2g0g0.7g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g7.8g6.2kcal1.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g64kcal5.6g2.8g1.8g0.4g
Valittu annoskoko59g32kcal2.8g1.4g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g16kcal1.4g0.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g55kcal4.8g2.4g1.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115