Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha29g48kcal5.5g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Korppujauho 2.9g11kcal0.3g2.2g0g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)7.3g6.2kcal0.1g0.3g0.5g0g
Voileipäkinkku,snellman1.7g1.8kcal0.3g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Puolukka 8.7g3.4kcal0g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g167kcal13.6g6.6g9g1g
Valittu annoskoko59g84kcal6.8g3.3g4.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g42kcal3.4g1.7g2.3g0.3g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.6g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514