Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g9g31kcal1.5g5.8g0.2g0.6g
Atria kevyt jauheliha22g37kcal4.2g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g1kcal0g0.1g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen22g7.2kcal0.7g1.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g163kcal13.6g14.2g5.8g1.2g
Valittu annoskoko59g82kcal6.8g7.1g2.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g41kcal3.4g3.6g1.5g0.3g
Arvot/100g100g139kcal11.6g12.1g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130377