Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 38g122kcal10.2g0g9.1g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]7.6g26kcal0.9g0g2.8g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia5.5g8.2kcal0.9g0g0.5g0g
Juusto, mozzarella 3.3g8.5kcal0.6g0g0.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g341kcal26.2g0.4g26.8g0g
Valittu annoskoko59g170kcal13.1g0.2g13.4g0g
Annoskoko puolitettuna29g85kcal6.6g0.1g6.7g0g
Arvot/100g100g290kcal22.3g0.3g22.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588