Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%29g50kcal5.8g0g2.9g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)4.7g10kcal0.2g1.7g0.1g0g
Korppujauho 1.8g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g15g20kcal0.4g0.6g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Puolukka 4.4g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g186kcal14.2g8g10.2g0.4g
Valittu annoskoko59g93kcal7.1g4g5.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g46kcal3.6g2g2.6g0.1g
Arvot/100g100g158kcal12.1g6.8g8.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310667