Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g34g13kcal0.2g4g0.1g0g
Kaurahiutale 2.7g10kcal0.4g1.5g0.2g0.3g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton2g15kcal0g0g1.6g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)8.7g31kcal1g6g0.2g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.2g8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g215kcal5.6g39g4.4g2.2g
Valittu annoskoko59g108kcal2.8g19.5g2.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna29g54kcal1.4g9.8g1.1g0.6g
Arvot/100g100g183kcal4.8g33.3g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316844