Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g22g29kcal4.6g0g1.5g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)22g15kcal2.6g0.7g0.2g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g11g2.8kcal0.1g0.5g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g1.6g6.2kcal0g1.5g0g0g
Paprikajauhe 0.3g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g129kcal14.6g5.8g5.6g0.2g
Valittu annoskoko59g64kcal7.3g2.9g2.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna29g32kcal3.7g1.5g1.4g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.5g5g4.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958