Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.9kcal0.2g1g0.2g0.3g
Paprika keltainen 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli11g33kcal0.4g0.5g3.3g0g
Oliiviöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g111kcal1.2g3.8g10g1g
Valittu annoskoko59g56kcal0.6g1.9g5g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g28kcal0.3g1g2.5g0.3g
Arvot/100g100g95kcal1g3.2g8.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716