Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore1.4g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli, tuore10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)7g13kcal0.1g0.2g1.2g0.2g
Tomaatti, tuore11g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g28g98kcal3.3g20.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g235kcal7.4g43.6g3.2g1.4g
Valittu annoskoko59g118kcal3.7g21.8g1.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna29g59kcal1.9g10.9g0.8g0.4g
Arvot/100g100g201kcal6.3g37.3g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760