J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.5kcal0.2g1.8g0g0.1g
Herne, pakaste (rainbow)20g17kcal1.2g3.1g0g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g7.8g8.6kcal0.2g0.3g0.8g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g70kcal3.2g10.6g1.6g1.4g
Valittu annoskoko59g35kcal1.6g5.3g0.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna29g18kcal0.8g2.7g0.4g0.4g
Arvot/100g100g60kcal2.7g9g1.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445637