Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g14g14kcal2.8g0.3g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herkkusieni14g2.1kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)14g8.4kcal0.1g0.6g0.6g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli7g13kcal0.5g0.3g1.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g102kcal7.8g4.2g8.8g0.6g
Valittu annoskoko59g51kcal3.9g2.1g4.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g26kcal2g1.1g2.2g0.2g
Arvot/100g100g87kcal6.6g3.6g7.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522