Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 8.4g7.2kcal0.3g0.4g0.5g0g
Katkarapu, rainbow38g38kcal8.6g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tilli, tuore 2.1g0.6kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g97kcal18.2g2g1.6g0.4g
Valittu annoskoko59g49kcal9.1g1g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g24kcal4.6g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.7g1.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889