Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu16g56kcal1.9g11.1g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g2.5g1.6kcal0.1g0g0.6g0g
Sokeri 6.3g25kcal0g6.2g0g0g
Voi 3.8g27kcal0g0g3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.9g6.2kcal0g0.1g0.7g0g
Appelsiini, kuorittu 8.1g3.8kcal0g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g300kcal9.2g36.4g13.4g0.4g
Valittu annoskoko59g150kcal4.6g18.2g6.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g75kcal2.3g9.1g3.4g0.1g
Arvot/100g100g255kcal7.8g31g11.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175429