Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä35g122kcal2.3g11.5g7.7g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl2g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g1.5g8.6kcal0g1g0.5g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 14g6kcal0.5g0.7g0.1g0g
Sokeri 1.7g7.1kcal0g1.7g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)4.5g8.6kcal0g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g311kcal6.2g34g17g0g
Valittu annoskoko59g155kcal3.1g17g8.5g0g
Annoskoko puolitettuna29g78kcal1.6g8.5g4.3g0g
Arvot/100g100g265kcal5.3g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587