Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 5.6g13kcal0.9g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g131kcal10.6g1.6g9.2g0.6g
Valittu annoskoko59g66kcal5.3g0.8g4.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g33kcal2.7g0.4g2.3g0.2g
Arvot/100g100g112kcal9g1.4g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667