Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.6g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g10g6.3kcal0.2g1.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal2g0g1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g5.2g1.6kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g63kcal4.6g4.2g3g0.4g
Valittu annoskoko59g31kcal2.3g2.1g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g16kcal1.2g1.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.6g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177