Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g2g0g0.1g
Porkkana 5.7g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g15g26kcal3.1g0g1.5g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g81kcal6.6g5g3.2g0.4g
Valittu annoskoko59g40kcal3.3g2.5g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g20kcal1.7g1.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g69kcal5.6g4.3g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170593