Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 18g22kcal3.7g0g0.8g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g21g6.2kcal0.2g1.1g0g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g6.3g5.7kcal0.4g1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.9g1.6kcal0.1g0.4g0g0g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g10g8.6kcal0.1g0.9g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g89kcal9g6.8g2.6g0g
Valittu annoskoko59g44kcal4.5g3.4g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna29g22kcal2.3g1.7g0.7g0g
Arvot/100g100g76kcal7.7g5.8g2.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308