Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g3.1g11kcal0.2g2.4g0g0.1g
Pirkka naudan jauheliha 400g15g33kcal2.8g0g2.5g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g10g10kcal0.7g1.4g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä7.3g5.5kcal0.3g0.9g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g122kcal8g9.6g5.6g0.6g
Valittu annoskoko59g61kcal4g4.8g2.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g31kcal2g2.4g1.4g0.2g
Arvot/100g100g103kcal6.8g8.1g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586