Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio2g4.3kcal0.2g0.5g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g12g33kcal2.2g0g2.6g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g90kcal5.2g2.6g6g0.4g
Valittu annoskoko59g45kcal2.6g1.3g3g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g22kcal1.3g0.7g1.5g0.1g
Arvot/100g100g76kcal4.4g2.2g5.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965