Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 21g23kcal4.5g0g0.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Paprikajauhe 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola0.3g0.9kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g2g0g0.1g
Paprika punainen 7.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g127kcal10.2g7.6g5.6g1g
Valittu annoskoko59g63kcal5.1g3.8g2.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g32kcal2.6g1.9g1.4g0.3g
Arvot/100g100g108kcal8.6g6.4g4.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431395