Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl14g11kcal2.4g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g7g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl4.7g8kcal0.8g0.1g0.5g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Lanttu 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g57kcal6.6g3g1.8g0.8g
Valittu annoskoko59g28kcal3.3g1.5g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g14kcal1.7g0.8g0.5g0.2g
Arvot/100g100g48kcal5.6g2.6g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353