Jauhelihapiirakka Sainin tapaan

Sekoita cremefraise, kermaviili, margariinisula, sooda, suola ja jauhot taikinaksi.

Painele se uunipellille, reunat hieman ylös.

Paista jauheliha ja ohutta porkkanasilppua, sipulisilppua ja haluamiasi mausteista.

Lisää täyte piirakan päälle ja tee munamaito-juustoraastesekoitus ja kaada se pellille.

Paista 200-225-asteisessa uunissa kullanruskeaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2515 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 7.6g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Ruokasooda 0.2g0kcal0g0g0g0g
Creme fraise4.7g13kcal0.2g0.1g1.3g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 4.7g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)3.5g7.7kcal0.5g0g0.7g0g
Kevytkerma14g17kcal0.5g0.6g1.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Arkijuusto, Valio [330kcal]2.3g7.7kcal0.6g0g0.6g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.7g3.7kcal0g0g0.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 8.2g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g195kcal9g13.2g11.4g1g
Valittu annoskoko59g97kcal4.5g6.6g5.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g49kcal2.3g3.3g2.9g0.3g
Arvot/100g100g165kcal7.6g11.2g9.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438734