Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa223g38kcal0.9g5.6g1.3g1.6g
Tomaatti 89g20kcal0.5g3.1g0.3g1.2g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g45g27kcal4.9g1.7g0.1g0.6g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g111g33kcal1.1g6.7g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g89g151kcal16.9g0g8.9g0g
Lihaliemikuutio Kania3.6g8.1kcal0.4g0.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g567kcal50g37g22.6g7.4g
Valittu annoskoko580g284kcal25g18.5g11.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna290g142kcal12.5g9.3g5.7g1.9g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304391