Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 63g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Papu valkoinen, keitetty 83g90kcal7g11.7g0.3g5.8g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 42g133kcal10.2g19g0.8g3.7g
Tomaattimurska 167g49kcal0.9g8.8g0.3g3.2g
Valkosipuli 6.2g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Rajah Mild Curry Paste (10g)8.3g12kcal0.3g0.7g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 208g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g673kcal39.4g88.4g11g27.8g
Valittu annoskoko580g337kcal19.7g44.2g5.5g13.9g
Annoskoko puolitettuna290g168kcal9.9g22.1g2.8g7g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g0.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829