Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 286g68kcal5.1g6.2g0.9g6.5g
Parsakaali, keitetty, suolaa 179g62kcal8.2g3.4g0.5g4.4g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g89g107kcal3g3.2g8.9g0g
Voi 3.6g26kcal0g0g2.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.4g18kcal0.5g3.7g0.1g0.2g
Mozzarella juustoraaste, valio18g52kcal4.6g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g667kcal42.8g33g34g22.2g
Valittu annoskoko580g333kcal21.4g16.5g17g11.1g
Annoskoko puolitettuna290g167kcal10.7g8.3g8.5g5.6g
Arvot/100g100g58kcal3.7g2.8g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053