Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)56g199kcal7.8g38.9g1.2g2.8g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 222g307kcal41.6g0g15.5g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g125g337kcal11.7g57.4g5.7g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g2171kcal124g199g95g17g
Valittu annoskoko580g1085kcal62g99.5g47.5g8.5g
Annoskoko puolitettuna290g543kcal31g49.8g23.8g4.3g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657