Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g266g311kcal7.4g10.6g26.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 108g371kcal11g75.6g1.3g3.8g
Kananmuna kuoreton 73g104kcal9.1g0.2g7.5g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)133g218kcal33.2g1.2g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g2008kcal121.4g175.4g88.4g7.6g
Valittu annoskoko580g1004kcal60.7g87.7g44.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna290g502kcal30.4g43.9g22.1g1.9g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781