Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g186g242kcal29.8g0g13.8g0g
Maustekurkku85g14kcal0.6g2.5g0.1g1.5g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka56g5.6kcal0.6g0.5g0.1g0.6g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g28g3.9kcal0.4g0.4g0.1g0.3g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 107g318kcal1.6g6.8g32.1g0g
Kananmuna, keitetty 62g88kcal7.7g0.2g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1161g1374kcal82.8g26.2g105.4g6.8g
Valittu annoskoko581g687kcal41.4g13.1g52.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna290g344kcal20.7g6.6g26.4g1.7g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302780