Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl4.9g44kcal0g0g4.9g0g
Tonnikala vedessä 113g118kcal25.2g0g1.7g0g
Sipuli kuivattu 5.6g15kcal0.6g2g0.1g2g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g15g38kcal1.8g7.4g0.1g0.1g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml113g169kcal2.2g2.8g16.9g0g
Herneet (Apetit)75g40kcal4.3g4g0.7g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g75g93kcal2.3g19.2g0.5g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g180g189kcal9.2g35.5g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1161g1408kcal91.2g141.8g52g4.2g
Valittu annoskoko581g704kcal45.6g70.9g26g2.1g
Annoskoko puolitettuna290g352kcal22.8g35.5g13g1.1g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575