Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g449g91kcal2.7g17.1g1.3g6.3g
Rucola, lautaselinen n. 30g34g5kcal0.3g0.7g0.1g0.5g
Rypsiöljy 16g139kcal0g0g15.7g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1161g536kcal10g46.4g34.6g16.4g
Valittu annoskoko581g268kcal5g23.2g17.3g8.2g
Annoskoko puolitettuna290g134kcal2.5g11.6g8.7g4.1g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68927